Een moment voor jezelf


Geen mens is hetzelfde en dat geldt ook voor onze huid,  ons grootste gevoelsorgaan. Wanneer de circulatie van energie uit balans is, kunnen er esthetische problemen ontstaan. We richten ons daarom niet alleen op zichtbare huidproblemen, zoals bijvoorbeeld  acne, droge of vette huid, maar ook op de reflexzones, meridianen, acupunctuurpunten en energiestromen.
Daarnaast wordt er bijvoorbeeld gekeken naar je leeftijd en het huidige seizoen bijvoorbeeld. Het doel is de mens in zijn geheel te zien.

De  behandelingen zijn een weldaad voor je gezicht en je lichaam. Met gebruik van zee-algen, mineralen, uitgebalanceerde concentraties van etherische oliën, acupressuur, kleimaskers, energetische voetbaden zul je absoluut resultaat zien (en voelen). Ouder worden willen we allemaal, maar dan natuurlijk wel met een  gezonde huid. Per slot van rekening is onze huid het 'grootste' uitwendige gevoelsorgaan en daar willen we natuurlijk optimaal van genieten!


Weleda, Phyto5 en Earthline producten ondersteunen je natuurlijke schoonheid en zijn afgestemd op de specifieke behoeften van je huid in elke levensfase. Er wordt gebruik gemaakt van 100% natuurlijke producten, zoveel mogelijk van biologische of biologisch-dynamische kwaliteit.

Afhankelijk van het huidtype zal gekozen worden voor een passende verzorgingslijn.

Laat je verwennen en verzorgen en kom even helemaal tot rust. Een oase voor de zintuigen. Harmonie voor lichaam en geest.
Meer informatie vind je op Magna Mater