Corona nieuws


Terug naar overzicht

19-03-2020

Maatregelen in de praktijk

Naast alle bekende hygiënemaatregelen zal ik tijdens de behandelingen een mondkapje dragen.
Cliënten met (geringe) verkoudheidsklachten of klachten van een luchtweginfectie zoals niezen, keelpijn, loopneus, licht hoesten, verhoging tot 38 graden worden dringend verzocht een nieuwe afspraak te maken.
Al deze zaken gelden uiteraard ook voor mijzelf.Terug naar overzicht


Nieuws

Feed

30-08-2018, 14:14

Medical Taping

Medical Taping met handige strippenkaart. Vraag naar de mogelijkheden! Te behandelen klachten: - Spierblessures en verbeteren spierfunctie - Corrigeren van lichaamshouding en bewegingsrichting -...   Meer
Earth-line: Nieuw product in de praktijk


MISLEIDENDE NATUURCOSMETICA

De afgelopen jaren is ‘natuurcosmetica’ een absolute trend geworden. Door slechts één of twee natuurlijke grondstoffen toe te voegen willen veel fabrikanten de indruk wekken dat het complete product natuurlijk is. Niets is echter minder waar, omdat de natuurlijke werkstof verdwijnt in een synthetisch product en u als consument met een zgn. ”natuurlijk product” wordt misleid. Het is immers absoluut onduidelijk wat werkelijk aan natuurlijke ingrediënten wordt toegepast en daarom is “gecontroleerde natuurcosmetica” zo belangrijk.


Dit bracht de roep om een overkoepelend controleorgaan en een garantiekeurmerk in het leven! BDIH GARANTIEKEURMERK. Deze uit Duitsland afkomstige certificatienorm is bedoeld om het begrip ”natuurcosmetica” duidelijk te maken en om aan de verwachtingen van de consument wat betreft veilige, milieuvriendelijke en gezonde huidverzorgingsproducten te voldoen.

Dit houdt o.a. in dat er in en tijdens de samenstelling geen synthetische en huid belastende grondstoffen worden gebruikt, geen dierproeven worden gedaan, dat de producten gifvrij zijn en worden gecontroleerd door een onafhankelijk instituut.

Dankzij dit (onafhankelijke!) BDIH keurmerk kan er goed onderscheid gemaakt worden tussen de huidverzorgingsproducten die suggereren “natuurlijk” te zijn en zuivere gecontroleerde natuurcosmetica.


VITAMINE E en FRUITZUREN zijn de belangrijkste en meest effectieve HUIDVITAMINE

Vitamine E beschermt de huid als actieve antioxidant tegen agressieve moleculen uit de omgeving, zoals luchtvervuiling, schadelijke U.V. stralen en stress.

Het bevordert de doorbloeding van de huid en stimuleert de celstofwisseling, waardoor de huid zich kan herstellen. Het helpt littekens te vervagen, huidveroudering te vertragen en rimpels te verminderen.

Antioxidanten en natuurlijke UVA bescherming (rode alg) zijn onontbeerlijk om een fris uiterlijk en de elasticiteit van de huid te behouden en huidveroudering te weren en vertragen.

 

DE NATUURLIJKE GEUR VAN EARTH∙LINE HUIDVERZORGING

De geur is een met uiterste zorg gekozen compositie van pure aromatische oliën. Geurstoffen gewonnen uit blaadjes, bloemen, stengels en wortels, die het welzijn van lichaam en geest bevorderen. Deze geurcompositie is een balans tussen yin en yang.


Een synergie van o.a. Lotus, Lavendel, Aloë Vera, Ylang-Ylang, Sinaasappel, Lemongrass, Bergamot en Vanille, dat zowel een, licht koele als een warm zachte geurbeleving geeft. Een geurkado van de natuur, dat de zintuigen prikkelt en energie geeft. Deze compositie is allergie getest