... Zomeractie ...

25% korting op de gezichtsreiniging van Weleda. 

Zolang de voorraad strekt! 

Zorg goed voor jezelf.

Feed

21-05-2020, 11:10

Masseren verhoogt je weerstand

1. Laat je masseren. Ben je gezond als klant en behandelaar dan is massage de uitstekende versterker van je immuunsysteem. Het is wetenschappelijk aangetoond (Dr. Mark Rapaport en zijn onderzoekers van het...   Meer
Update corona maatregelen


Terug naar overzicht

11-05-2020

Corona update

Vanaf week 20 mogen wij gelukkig weer aan de gang. Ook in mijn branche zijn er extra hygiëne protocollen waar ik me uiteraard aan houd.

Je kent het lijstje waarschijnlijk al uit je hoofd: bij klachten als neusverkoudheid (ook hooikoorts), loopneus, keelpijn, (lichte) hoest en koorts (of deze klachten bij een van jouw huisgenoten) kan de behandeling helaas niet doorgaan en zie ik je graag op een later tijdstip weer terug. In deze periode kan dit (op het laatste nippertje) kosteloos.

Ik werk uitsluitend op afspraak, maar dat deed ik natuurlijk al:)
Ik plan ruim voldoende tijd tussen twee behandelingen.
Je hangt zelf de jas op. De kledinghanger worden na elke klant gereinigd.
Voor wie wil: Er staat desinfecterende handgel ter beschikking
Ik draag sowieso een mondkapje tijdens de behandeling. Als jij het prettig vindt werk ik ook eventueel met handschoenen.
Als je liever op (en onder) je eigen handdoeken ligt, kun je die zelf mee van huis nemen.
Ik gebruik per klant één grote handdoek om over de klant heen te leggen. Mocht je denken dat je hier niet voldoende aan hebt, vraag ik je om nog een eigen dekentje mee te nemen.
Er wordt zo weinig mogelijk gesproken tijdens de behandeling. (deden we al)
Na elke klantbezoek reinig ik de stoel, vloer en alle oppervlakten waar contact mee is geweest.
Gebruik het toilet alleen bij hoge nood, maar liever niet.

Helaas mag ik je nog geen lekkere kruidenthee aanbieden, maar er staat wel een flesje mineraalwater voor je klaar.

Door alle aanvullende hygiënemaatregelen in de praktijk ben ik genoodzaakt de tarieven te verhogen met € 2,00/ € 2,50Terug naar overzicht


Heerlijk moederdag idee...

Feed

28-04-2020, 10:56

Een moment voor jezelf!

Je zou het bijna vergeten: 10 mei is het weer Moederdag. Verwen haar met deze verzorgende en voedende 7 daagse kuur met deze Wilde Rozen gezichtsolie. Leuk om te krijgen en leuk om te geven! Alleen...   Meer

Corona nieuws

Feed

19-03-2020, 08:29

Maatregelen in de praktijk

Naast alle bekende hygiënemaatregelen zal ik tijdens de behandelingen een mondkapje dragen. Cliënten met (geringe) verkoudheidsklachten of klachten van een luchtweginfectie zoals niezen, keelpijn, loopneus,...   Meer
Nieuws

Feed

30-08-2018, 14:14

Medical Taping

Medical Taping met handige strippenkaart. Vraag naar de mogelijkheden! Te behandelen klachten: - Spierblessures en verbeteren spierfunctie - Corrigeren van lichaamshouding en bewegingsrichting -...   Meer
Earth-line: Nieuw product in de praktijk


MISLEIDENDE NATUURCOSMETICA

De afgelopen jaren is ‘natuurcosmetica’ een absolute trend geworden. Door slechts één of twee natuurlijke grondstoffen toe te voegen willen veel fabrikanten de indruk wekken dat het complete product natuurlijk is. Niets is echter minder waar, omdat de natuurlijke werkstof verdwijnt in een synthetisch product en u als consument met een zgn. ”natuurlijk product” wordt misleid. Het is immers absoluut onduidelijk wat werkelijk aan natuurlijke ingrediënten wordt toegepast en daarom is “gecontroleerde natuurcosmetica” zo belangrijk.


Dit bracht de roep om een overkoepelend controleorgaan en een garantiekeurmerk in het leven! BDIH GARANTIEKEURMERK. Deze uit Duitsland afkomstige certificatienorm is bedoeld om het begrip ”natuurcosmetica” duidelijk te maken en om aan de verwachtingen van de consument wat betreft veilige, milieuvriendelijke en gezonde huidverzorgingsproducten te voldoen.

Dit houdt o.a. in dat er in en tijdens de samenstelling geen synthetische en huid belastende grondstoffen worden gebruikt, geen dierproeven worden gedaan, dat de producten gifvrij zijn en worden gecontroleerd door een onafhankelijk instituut.

Dankzij dit (onafhankelijke!) BDIH keurmerk kan er goed onderscheid gemaakt worden tussen de huidverzorgingsproducten die suggereren “natuurlijk” te zijn en zuivere gecontroleerde natuurcosmetica.


VITAMINE E en FRUITZUREN zijn de belangrijkste en meest effectieve HUIDVITAMINE

Vitamine E beschermt de huid als actieve antioxidant tegen agressieve moleculen uit de omgeving, zoals luchtvervuiling, schadelijke U.V. stralen en stress.

Het bevordert de doorbloeding van de huid en stimuleert de celstofwisseling, waardoor de huid zich kan herstellen. Het helpt littekens te vervagen, huidveroudering te vertragen en rimpels te verminderen.

Antioxidanten en natuurlijke UVA bescherming (rode alg) zijn onontbeerlijk om een fris uiterlijk en de elasticiteit van de huid te behouden en huidveroudering te weren en vertragen.

 

DE NATUURLIJKE GEUR VAN EARTH∙LINE HUIDVERZORGING

De geur is een met uiterste zorg gekozen compositie van pure aromatische oliën. Geurstoffen gewonnen uit blaadjes, bloemen, stengels en wortels, die het welzijn van lichaam en geest bevorderen. Deze geurcompositie is een balans tussen yin en yang.


Een synergie van o.a. Lotus, Lavendel, Aloë Vera, Ylang-Ylang, Sinaasappel, Lemongrass, Bergamot en Vanille, dat zowel een, licht koele als een warm zachte geurbeleving geeft. Een geurkado van de natuur, dat de zintuigen prikkelt en energie geeft. Deze compositie is allergie getest